JoNique Entertainment

animatie camping Green Liquid

Digitaal Animatie programma: Animatie On Demand

De Professor en Kwast
De Professor en Kwast

De Professor en Kwast!

Wij zijn De Professor en zijn Assistent Kwast en wij heten jou van harte welkom op Animatie On Demand! De online plek om je met het hele gezin te vermaken. En dat gewoon op jouw tablet of smartphone!

Van lekker de omgeving verkennen met onze QR code speurtochten tot samen met het hele gezin de juiste antwoorden geven bij onze interactieve quizzen of samen een spannend avontuur volgen waarbij de kinderen het verloop bepalen! Op Animatie On Demand vind je verschillende modules met daarin activiteiten.

Voor elke activiteit die je doet kun je punten verdienen. Hoeveel punten je hebt verzameld kun je zien op je eigen scorebord! Zo ga je de strijd aan met de andere gezinnen!

Animatie On Demand is een digitaal animatieprogramma waar kinderen volop plezier kunnen beleven!
Met Animatie On Demand is er van alles te beleven samen met De Professor en zijn assistent Kwast. Zij nemen jou graag mee op avontuur in hun knotsgekke avonturen. 

Wanneer u voor Animatie On Demand kiest krijgen uw gasten de mogelijkheid om op www.animatieondemand.nl een account aan te maken, zodat uw gasten kunnen genieten van alle avonturen die De Professor en zijn assistent Kwast beleven!

Het Unieke aan Animatie On Demand is dat uw gasten te alle tijden gebruik kunnen maken van de digitale animatie omgeving. Dus, met animatieteam of zonder, weer of geen weer, dag of nacht, met Animatie On Demand biedt u uw gasten 365 dagen per jaar animatie!

Welke activiteiten kan je doen?

In Animatie On Demand vind je vijf modules. Iedere module heeft zijn eigen unieke activiteiten!
Knutsels digitaal animatieprogramma

Knutsels

Wij doen de meest doldwaze uitvindingen die jij ook zelf in elkaar kan knutselen! In elke video zie je vanzelf welke spullen je nodig hebt. Kom je snel met ons uitvinden?

interactieve avonturenserie

Series

Wij beleven hele spannende avonturen. En jij bepaalt hoe deze zullen verlopen!

speurtochten

Speurtochten

Er gaat wel eens wat mis in het lab van De Professor en Kwast. Zij hebben jouw hulp dan ook hard nodig bij deze spannende speurtochten. Ga op zoek naar de juiste QR codes in de omgeving.

quizzen quiz digitaal animatieprogramma

Quizzen

Wij hebben een aantal quizzen om jullie de leukste vragen te stellen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Denk jij dat je alle vragen goed hebt en de meeste punten gaat scoren?

interactieve verhalen

Verhalen

Voor het slapen gaan kunnen de kleintjes voorgelezen worden. Of misschien kan jij zelf al heel goed lezen! De kinderen kunnen tijdens het lezen van verhaaltjes op verschillende woordjes klikken om een geluidje te horen. Zo lijkt het alsof ze nog dichter bij het avontuur zijn!

Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

animatie camping Green Liquid


Digitaal Animatieprogramma

Vol Humor!

Plezier!

Animatie

Quizzen

Leerzaam!

Camping

Verhalen

Speurtochten

Kinderen

Avonturen

Series

Knutsels

Activiteiten

De Professor

Kwast

Spanning!

Uitvindingen!


Animatie On Demand

Recreatieparken