JoNique Entertainment

Onze Diensten

Orange Liquid vakantieparken

Animatie Programma Ontwikkeling

Wij geloven dat een uniek en meeslepend animatie programma de sleutel is tot het creëren van onvergetelijke vakantie-ervaringen voor uw gasten. Daarom bieden wij op maat gemaakte programma’s en concepten die perfect aansluiten op het thema en de omgeving van uw park.

animatie camping Green Liquid

Digitaal Animatie Programma: Animatie On Demand

Animatie On Demand is een digitaal animatieprogramma waar kinderen volop plezier kunnen beleven!
Met Animatie On Demand is er van alles te beleven samen met De Professor en zijn assistent Kwast. Zij nemen jou graag mee op avontuur in hun knotsgekke avonturen. 

animatie on demand Purple Liquid

Minidiscolied

Muziek heeft de kracht om vreugde en energie te brengen, en bij JoNique Entertainment begrijpen we hoe belangrijk het is om liedjes aan te bieden die perfect passen bij uw vakantiepark en de unieke typetjes die het park zo bijzonder maken.

digitaliseren van entertainment op vakantieparken

Promotiefilm

Bij JoNique Entertainment begrijpen we de kracht van visuele content als het gaat om het presenteren van uw park en het enthousiasmeren van potentiële gasten. We weten dat een op maat gemaakt promotiefilmpje de unieke kenmerken van uw park perfect kan benadrukken en laten stralen.

Red Liquid

Training/ begeleiding Animatieteams

Ontdek hoe wij uw recreatiebedrijf kunnen versterken met onze uitgebreide ervaring in het bedenken, organiseren en uitvoeren van trainingen voor animatieteams. Of u nu werkt met een vast team, tijdelijk personeel of stagiaires, wij zorgen ervoor dat uw team volledig voorbereid is op alle aspecten van animatie, van knutselactiviteiten tot theatervoorstellingen.